maanantai 6. marraskuuta 2017

KTM SXC 625 takapyörän laakeri

Kotariin vaihdettu juuri takapyörän laakerit vuonna 2009. 2003 KTM SXC 625 takapyörän laakeri on sama mikä on EXC kotareissa. Laakerilla oli hintaa 53eur Ykkös-MP:ssä ja paketissa oli kaikki tarvittava. Eli stefat, keskiholkki, lakerit, sokka ja alumiini holkit.

Stefat irtosi isolla ruuvarilla. Laakerin sai pois naputtamalla keskiholkkia. Lukkorengaspihtejä tarvitaan lukkorenkaan irroituksessa. Ei ole vaikea vaihtaa eli kannattaa vaihtaa ajoissa.

-------------------------------------------------------------------------------------
KTM LC4 takarenkaan laakerit
KTM LC4 vaimennettu takanapa. Tällaisen hankin omaan pyörääni kun vanha napa meni halki.
Keskinavan laakerit on perus osia 6205 2RS (25x52x15). Myös jarrulevyn puoleinen stefa ja siihen tuleva alumiiniholkki kannattaa uusia.
Kampea rattaanpuolen alumiiniholkki pois isolla ruuvarilla. Toisen holkin saa lyötyä pois 17mm hylsyllä ja jatkovarrella. Laakerin sai pois samalla hylsyllä ja jatkovarrella sillä keskiholkki menee sen verran sivuun että laakeria pääsee lyömään.
Rattaan vaimennetussa osassa on kallimpi laakeri 6205 RSR (25x52x20,5) jota ei löytynyt muualta kuin KTM varaosamyyjältä. Laakeri irtoaa naputtelemalla.
SXC pyörään käy LC4 vaimennettu takavanenne. Etuvanteen akselipaksuuksissa saattaa olla eroja. Vanhemmat LC4 17mm, SXC 20mm.
-----------------------------------------------
Jos etsit KTM osien eroja ja sopivuuksia eri pyöriin niin ota osa numero ylös ja etsi se ktmworld.com sivuilta. Sivuilta näet ne pyörämallit joista kyseinen osa löytyy.
KTM räjäytyskuvia ktmworld.com ja boltonmotorcycles.com
Etupyörän akseli koko
LC4 Adv 2000 on vielä 17mm akseli
2001 vaihtuu 20mm akseliin.
Vanhoista laakereista voit tehdä vaikka renkaan tasapainoitus pukin. Linkki
Painoiksi Motonetin kalastustarvike oliivipainot hintaan 2,70€ pussi (5x 20g painoja). Linkki
-------------
EN SAA BLOGISTANI MAINOSTULOJA.
 Siirretty osoitteesta: http://jokuraja.blogit.fi/ktm-sxc-625-takapyoran-laakeri/
PÄIVITETTY 2009.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti